Neljän Tassun Opisto tarjoaa sinulle ja koirallesi mahdollisuuden oppia uusia taitoja ammattitaitoisten kouluttajien ohjauksessa positiivisin koulutusmenetelmin Ota yhteyttä

TERVETULOA

Neljän tassun opisto

Neljän Tassun Opisto tarjoaa sinulle ja koirallesi mahdollisuuden oppia uusia taitoja positiivisin koulutusmenetelmin. Olemme erikoistuneet koirien hajutunnistuskoulutukseen. Kouluttajina toimivat Minna Sirviö, Oona Pikkarainen, Suvi Pitkänen ja Iris Kaimio, jotka ovat suorittaneet eläintenkouluttajan ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon.

Neljän Tassun Opisto järjestää kurssien lisäksi myös luentoja ja muita tapahtumia.

tulevatTapahtumat

Kouluttajat

Minna Sirviö

Minna Sirviö on koulutukseltaan eläintenkouluttaja (eat), ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, ammattiaineopettaja, työpaikkaohjaaja, riistapainotteinen metsäluonnonhoitaja ja riistanhoitaja (at). Hän on opiskellut myös hyvinvoinnin tuottamista eläinten avulla. Hänellä on pitkä kokemus erityisesti noutavien metsästyskoirien ja verijälkikoirien koulutuksesta. Minna kouluttaa koiria erilaisiin hajutunnistustehtäviin ja toimii nosework-kokeiden ylituomarina. Minna kasvattaa metsästyslinjaisia labradorinnoutajia Raipelin kennelissä. Kotona hänellä on kaksi labradoria ja yksi jackrusselinterrieri.

Lähetä viesti Minnalle

Iris Kaimio

Iris Kaimio on eläinlääkäri ja erikoistunut tuotantoeläimiin. Hän on suorittanut myös eläintenkouluttajan erikoisammattitutkinnon. Koirankoulutuskokemusta hänellä on mm. pelastuskoirista, agilitysta ja jäljestämisestä. Iris kouluttaa koiria erilaisiin hajutunnistustehtäviin, mm. nautojen kiimantarkkailuun. Iris kasvattaa länsigöötanmaanpystykorvia Karjakon kennelissä. Kotona hänellä on kaksi metsästyslinjaista labbista.

Lähetä viesti Irikselle

Suvi Pitkänen

Suvi Pitkänen on koulutukseltaan eläintenkouluttaja (at), koirien ruokinta-asiantuntuja sekä nosework- ja dobokoulutusohjaaja. Harrastuspuolelta hänellä on kokemusta myös tokon ja agilityn kouluttamisesta. Suvi toimii kouluttajana nosework- ja sienikoirakursseillamme. Kotona hänellä on labradorinnoutaja. Ammatiltaan Suvi on fysioterapeutti, ja Ilo-labradorinnoutaja toimii tulevaisuudessa Suvin työparina Liikunta- ja hyvinvointipalvelut Ilolla Oy:ssä.

Lähetä viesti Suville

Oona Pikkarainen

Oona Pikkarainen on eläintenkouluttaja (eat) ja yrittäjä Kuopiosta. Hän toimii kouluttajana pentu- ja käsittelykursseillamme. Oona on kerännyt kokemusta pennuista ja niiden kouluttamisesta työharjoittelussaan opaskoirapentueiden kanssa. Erityisesti hän on perehtynyt luovutusikäisten ja tätä nuorempien pentujen kouluttamiseen. Oona tarjoaa myös hevosten hyvinvointia edistäviä koulutus- ja neuvontapalveluita.

Lähetä viesti Oonalle

    Neljän tassun opisto

    KUOPIO
    Y: 2664451-7