Loading Events

Nosework -peruskurssi VARKAUS

Nosework on mielenkiintoinen, koiralle luontainen harrastuslaji. Peruskurssilla koira oppii käyttämään nenäänsä ja etsimään hajua erilaisista ympäristöistä. Kuuden kerran peruskurssilla koirasi ehtii oppia hyvin lajin perusteet. Koulutuksessa käytetään positiivista vahvistamista. Kurssi sopii kaikenikäisille ja -rotuisille koirille, sopii hyvin myös aktivoinniksi liikuntarajoitteisille koirille.

Kurssin kuvaus

Nenätyöskentely on koiralle luontaista. Se on hyvä tapa aktivoida kaikkia koiria, koska nenän käyttö vaatii paljon aivotyötä ja on siksi rauhoittavaa. Haisteleminen sopii kaikille koirille kokoon ja rotuun katsomatta, myös vanhoille tai vammautuneille koirille. Nosework sopii koiran aktivointiin, mutta myös kokeita järjestetään.  Tällä kurssilla koirasi oppii käyttämään nenäänsä ja tottuu hajuerottelun koulutusmenetelmiin. Koirasi oppii erottelemaan ja ilmaisemaan oikean hajunäytteen häiriöhajujen joukosta. Vähitellen oikeaa hajua aletaan sisätiloissa. Koiralle kurssi tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja tavan purkaa ylimääräistä energiaa. Ohjaajalle vastaavasti kurssi tarjoaa kokemusta naksuttimen käytöstä ja tavan valjastaa koiran uskomattoman tehokas hajuaisti hyötykäyttöön!

  • Opitaan hajutyöskentelyä
  • Nenän käyttö vahvistuu
  • Naksutin tutuksi
  • Hauska tapa tarjota koiralle mielekästä tekemistä

Kurssikerrat: 9.9., 23.9., 7.10., 28.10., 11.11. ja 25.11.

Kurssin tiedot

KURSSI ALKAA: ma 9.9.2024
KURSSIN KESTO: 6 x 1 h
KURSSIKERTOJA: Joka toinen viikko
AIKA: 9.9.2024
KURSSIN HINTA: 245 €
KURSSIN SIJAINTI: Varkaus
RYHMÄKOKO: 4 koiraa
KOULUTTAJAT(T): Minna Sirviö

Ilmoittaudu kurssille

Jos koiralla on tarttuva tauti (esim. kennelyskä) se ei voi osallistua koulutuksiin. Koira on kurssin aikana omistajansa vastuulla.