Neljän Tassun Opisto tarjoaa sinulle ja

koirallesi mahdollisuuden oppia

uusia taitoja positiivisin koulutusmenetelmin

Ota yhteyttä

TERVETULOA

Neljän tassun opisto

Neljän Tassun Opisto tarjoaa sinulle ja koirallesi mahdollisuuden oppia uusia taitoja positiivisin koulutusmenetelmin. Olemme erikoistuneet koirien hajutunnistuskoulutukseen. Kouluttajina toimivat Minna Sirviö ja Iris Kaimio, jotka molemmat ovat suorittaneet eläintenkouluttajan ammattitutkinnon.

Neljän Tassun Opisto järjestää kurssien lisäksi myös luentoja ja muita tapahtumia.

tulevatTapahtumat

Kouluttajat

Minna Sirviö

Minna Sirviö on koulutukseltaan eläintenkouluttaja ja riistapainotteinen metsäluonnonhoitaja. Hänellä on pitkä kokemus erityisesti noutavien metsästyskoirien ja verijälkikoirien koulutuksesta. Minna kouluttaa koiria erilaisiin hajutunnistustehtäviin, kuten diabeteskoiriksi. Minna kasvattaa metsästyslinjaisia labradorinnoutajia Raipelin kennelissä. Kotona hänellä on kolme labradoria ja yksi jackrusselinterrieri.

Lähetä viesti Minnalle

Iris Kaimio

Iris Kaimio on eläinlääkäri ja erikoistunut tuotantoeläimiin. Hän on suorittanut myös eläintenkouluttajan ammattitutkinnon. Koirankoulutuskokemusta hänellä on mm. pelastuskoirista, agilitysta ja jäljestämisestä. Iris kouluttaa koiria erilaisiin hajutunnistustehtäviin, mm. nautojen kiimantarkkailuun. Iris kasvattaa länsigöötanmaanpystykorvia Karjakon kennelissä. Kotona hänellä on göötti ja metsästyslinjainen labbis.

Lähetä viesti Minnalle

Neljän tassun opisto

KUOPIO
Y: 0173110-4